Cutie cadou cu salam Ungherese + salam Milano + salam Frantuzesc cu nuca

130,00 lei cu TVA

Livrarea 1-2 zile

Informatii

Cutia cadou este o alegere perfecta pentru iubitorii de delicatese si pasionatii de gusturi rafinate. Aceasta contine trei sortimente de salamuri de cea mai inalta calitate: salam ungherese, salam frantuzesc cu nuca si salam milano.

Salamul Ungherese este un produs tradițional din Câmpia Panonică. Carnea de porc este ingredientul principal al salamului ungherese. Este condimentat cu o combinație de condimente tradiționale care adaugă arome specifice și unicitate produsului. Printre aceste condimente se numără boiaua de ardei dulce și iute, usturoiul, piperul negru și semințele de coriandru. 

Salamul frantuzesc cu nuca este o delicatesa sofisticata, care imbina perfect aromele intense ale carnii de porc cu gustul delicat si crocant al nucilor. Este ideal pentru a fi servit alaturi de un pahar de sampanie sau pentru a fi folosit in preparate culinare rafinate.

Salamul Milano este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate salamuri din lume, datorită gustului său delicat și aromei rafinate. Unul dintre motivele pentru care salamul Milano este atât de cunoscut este calitatea ingredientelor folosite în producția sa. Carnea de porc utilizată este de înaltă calitate, iar grăsimea și condimentele sunt atent selecționate pentru a obține gustul și aroma caracteristice. Salamul Milano este supus unui proces de maturare care poate dura câteva luni. Acest proces permite aromelor și condimentelor să pătrundă în carnea salamului, dezvoltând gustul său delicat și complex.

Aceasta cutie cadou este o alegere excelenta pentru a surprinde pe cineva drag sau pentru a va rasfata pe dumneavoastra insusi cu arome autentice si deosebite. Fie ca o oferiti ca un cadou special sau o achizitionati pentru a va bucura de gusturi rafinate, aceasta cutie cadou cu salamuri de cea mai buna calitate va fi cu siguranta o alegere apreciata.

8 other products in the same category: