Informatii
Salamul cu ierburi de Provence, este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate salamuri din lume. Este fabricat din carne de porc de înaltă calitate, provenită de la porci crescuți în mod tradițional și hrăniți cu alimente naturale. Acest lucru contribuie la gustul și calitatea superioară a salamului.
Salamul cu ierburi de Provence se remarcă prin gustul său delicat, sărat și ușor dulceag, precum și prin textura sa fină și fragedă. Printre ingredientele folosite se numără trufele și feniculul. Aromele și caracteristicile organoleptice specifice sunt rezultatul combinației dintre calitatea ingredientelor, metoda de producție și maturarea îndelungată. Conține vitamine și minerale importante, cum ar fi vitamina B12, fierul și zincul. Aceste substanțe nutritive contribuie la funcționarea normală a organismului.
Este adesea folosit în antipasti, sandvișuri, pizza și paste, aducând un plus de savoare și rafinament.
Salamul cu ierburi de Provence se potrivește de obicei cu vinuri albe seci, ușoare și proaspete. Dacă preferați un vin mai ușor și mai fructat, puteți încerca să asociați salamul cu ierburi de Provence cu un vin roz sec.
Produsul are 235g. Prețul este pe bucată.